Flere speakers inden weekend

Det er nu ved at være weekend – men vi har lidt flere speakers inden weekend:

Yan Knudtskov:

Til daglig driver jeg Yan&Co hvor vi udvikler, vedligeholder og driver en god portion WordPress hjemmesider og webshops.

Siden 2008 har jeg arbejdet med WordPress og bygget alt fra hjemmesider, webshops og integrationer, til onlinekursus systemer og plugins.

Yan vil fortælle om WordPress sikkerhed: En ca. 20 minutters gennemgang af, hvorfor du bør sikre dit WordPress site og hvordan du med enkle midler kan sikre dit WordPress site.

WordPress Sikkerhed – Enkle skridt til en roligere søvn

Chris Andersen:

– Organisator og oplægsholder i WordPress Aarhus Meetup
– Gennemfører permanent WordPress kurser og projekter med mine kunder
– Har arbejdet med WordPress de sidste 9 år

I dag er mine kunder både danskere og tysksprogede. For de tysksprogede kunder har jeg den fordel, at jeg kender både det tyske market og de særlige lovmæssige krav der er i forbindelse med både websites og webshops, da jeg selv er tysker og har arbejdet mange år i Tyskland.

Chris vil gennemgå content strukturen af WordPress: I denne introduktion får du en indledende præsentation på max. 30 minutter, hvorefter du har mulighed for at stille spørgsmål med dine egne eksempler.

Hvordan bruger jeg WordPress strukturen passende til mit indhold?

Mark Thomas Gazel:

Jeg arbejder til dagligt i Kulturanstalten på Vesterbro i København. Har brugt WordPress siden version 1.5.2, hvilket svarer til efteråret 2005. Har været koordinator og tovholder for WordPress Danmark siden maj 2010. Har været aktiv oversætter af WordPress siden 2010.

Mark vil fortælle om WordPress Polyglots og hvordan du kan hjælpe med at oversætte og bidrage til fællesskabet: WordPress har fra første færd været klargjort til at være flersproget. Det samme har de fleste temaer og plugins. For nogle år siden vendte det, så det nu er mere end 50%, der bruger WordPress med et andet sprog end engelsk.

Make WordPress – Polyglots