Organizers

Kristoffe Biglete

Aline Talatinian

Kunstner, underviser og selv-udgivelses hjælper. Jeg meldte mig som frivillig til sidste Wordcamp og nød det så meget, at i år blev jeg tovholder for frivillige.

alinetalatinian.com

Yan Knudtskov

Selvstændig, Ejer af Yan&Co

Jeg er uddannet IT Ingeniør og startede min karriere med, at arbejde for private konsulenthuse, Udenrigsministeriet og senere Danmarks Radio som udvikler og har bl.a. været med til, at bygge Danmarks Radios OnDemand platforme, CMS system og DR NetRadio.

Siden 2008 har jeg arbejdet med WordPress og bygget alt fra hjemmesider, webshops og integrationer, til onlinekursus systemer og plugins.

LinkedIn Profil

Chris Andersen

Selvstændig med WPWOO og “nørder” med kurser, projekter, WordPress websites og WooCommerce webshops. Som tysker er jeg specialist i det tyske marked. Aktiv i WordPress som organisator og oplægsholder i WordPress Meetup Aarhus.

Patrick Hesselberg

WP backend/php udvikler hos Peytz & Co, samt aktiv i det danske WordPress community.

Mark Thomas Gazel

Jeg arbejder til dagligt i Kulturanstalten på Vesterbro i København, hvor jeg hovedsagligt arbejder med kommunikation. Har brugt WordPress siden version 1.5.2, hvilket svarer til efteråret 2005. Har været koordinator og tovholder for WordPress Danmark siden maj 2010.

Har været med til at arrangere de fem tidligere WordCamps der har været i Danmark.

Kåre Mulvad Steffensen

Jeg rådgiver, bygger, underviser og råber op om WordPress og din digitale strategi. Det sker i firmaet DejligLama. Jeg beskæftiger mig 100% med WordPress, og har gjort det i ca. 2500 dage. Kom og sig hej til mig i Happiness baren hvor jeg hjælper med stort og småt 🙂

Mvh. Kåre Mulvad Steffensen
core@dejliglama.dk
@dejliglama

Linda Kristiansen

Selvstændig med Visue og har et meget nært forhold til min pc. I 2008 havde jeg nok stiftet bekendtskab med flere andre CMS’er, men blev vildt forelsket ved første møde med WordPress.