Award

For 4. år i træk, uddeles popularitets prisen Årets Danske WP Award. I år dystes i kategorierne Design, Hastighed, Integration og Mobiloptimering.

Tilmeld dit site her inden 10. Maj

 

Design, Integration og Mobiloptimering er kategorier hvor vinderen findes ved afstemning. Det er altså DIG der bestemmer hvilken løsning der er får flest stemmer.

Integration er en ny kategori i år, hvor vi ønsker at sætte fokus på WordPress evner til at arbejde sammen med eksterne services. Det kan ske vha. et plugin, i temaet eller på anden vis. F.eks. kunne baggrunden på et site skifte billede, alt efter vejr data hentet på dmi.dk, eller WordPress kunne hente data fra et af de offentlige åbne data API’er for at visualisere denne. Uanset løsning, skal det være synligt for normale besøgende på sitet.

Hastighed afgøres ud fra 3 målinger foretaget på et hemmeligt tidspunkt på de tilmeldte løsninger. Gennemsnitte af målingerne bliver omregnet til point som afgør placeringen af den enkelte løsning i kategorien.

Vinderen findes

I hver kategori uddeles et diplom til den løsning med flest stemmer. Den løsning der har fået flest stemmer uanset kategori tildeles Årets Danske WP Award ved overrækkelsesceremoni på WordCampen.

Tilmeld dit site her inden 10. Maj